Uggerhøj Aalborg

SEAT–fabrikker lukker, men de danske forhandlere holder fortsat åbent

SEAT har lukket sine fabrikker i Spanien midlertidigt ned for at mindske spredningen af conoravirus. SEAT-forhandlere og -værksteder i Danmark er fortsat åbne og følger myndighedernes nyeste retningslinjer.

Som de fleste andre europæiske bilproducenter har SEAT lukket sine fabrikker midlertidigt for at reducere spredningen af coronavirus (COVID-19). Det drejer sig om fabrikken ved SEATs hovedkontor i Martorell og yderligere to fabrikker i Barcelona.

Det er endnu for tidligt at sige, hvad produktionsstoppet betyder for leveringstiden på de SEAT, som kunder i Danmark har købt, men hvis leveringstiden bliver ændret, bliver man kontaktet af sin forhandler.

SEAT til omgående levering

De danske SEAT-forhandlere har stadig biler til omgående levering ved såvel køb som privatleasing.

SEATs showrooms og værksteder har fortsat åbent, og services og ydelser fortsætter som vanligt. Sundhedsstyrelsens nyeste retningslinjer i forhold til COVID-19 efterleves selvfølgelig og der vil blive udvist ekstra opmærksomhed.

Bilen kan blive hentet og bragt

De opdaterede retningslinjer betyder bl.a., at SEAT-forhandlere og -værksteder sikrer mindst fire kvadratmeter tilgængeligt gulvareal pr. kunde, og at kunderne holder behørig afstand ­– også i købssituationer – ligesom alle har adgang til vand og sæbe og eventuelt håndsprit.

Ønsker man som kunde at blive hjemme, tilbyder SEAT-værkstederne – så vidt det er muligt – at hente og bringe bilen, ligesom der er gode muligheder for at forberede køb eller privatleasing af en ny SEAT på seat.dk. F.eks. kan man “bygge” sin nye SEAT med model, motor og udstyrsniveau og bestille en prøvetur i den, når man ønsker det.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk